Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové krémy
Mozno kvalitny,ale neskutocne smradlavy krem...na tvar ho ani nie je mozne naniesť. Mrzi ma to,no je to uz 2× co som si od Diochy objed.krem a oba razy neskutocne smrdeli...akoby stare,zoxidovane tie oleje v nich. Na tomto treba urcite popracovať!
Nepouzivam dlho,takze nemozem hodnotit objektivne,ale na toto jesenne obdobie zatial fajn. Husty kremik,pekne sa vstrebava,zanecha pokozku vlacnu. Super pod make up…
- Krásna vôňa
- Robí zázraky
Odporúčam, pretože skutočne pomáha. Dávam si ho každý večer a ráno sa prebudim vždy s pocitom čistoty
- Dlhá vydrž
- Pomáha hydratovať
DOKONALÝ produkt, ktorý som si zamilovala už po prvom použití, pretože zmeny boli hneď viditeľne. Používam ho nonstop, každý deň sj tri-štyri krat do dňa. Na rannu i večernú starostlivosť či ako podkladová báza pod mejkap. Moja pleť je krásne hydratovaná a doslova “šťavnatá”. Toto je cesta ku “glowly skin”. Ten, kto vyskúša tento produkt, už ho nikdy nebude chcieť vymeniť za niečo iné. ODPORÚČAM všetkými desiatimi. Milujem ho!!!! :*
- oživí pleť
- Krásny obal
- Super hydratácia
Každý mi odporúčal tento krem a ja som nechápala, prečo je taký “slávny”. Pochopila som hneď… používam ho stále, je dokonalý. Po čistení, ako podkladovú bázu, na všetko!!! Je fakt úžasný a veľmi pomáha. Mám citlivú a začervenanú pleť, a toto mi skutočne pomohlo
- Výborný
Krem je super, pleť dobré hydratuje a pokožka vyzerá zdravou
- Hydratuje
výborný krém
- Príjemná prírodná vôňa
- Obsahuje AHA/BHA zložky, ktoré bojujú proti akné
- Krásne sa vstrebáva, čiže je skvelý aj na denné nosenie
Prekvapila ma vôňa a jeho rýchla vstrebateľnosť.
Beauty of Joseon Dynasty Cream 50 ml
Pridané: 31. októbra 2024
(naposledy upravené 31. októbra 2024)
Zakúpený v Kbloom.sk
- Jemný, nelepivý, nedráždivý krém.
- Bez výraznej parfumácie.
Páči sa mi malá “lyička”, ktorá je v balení pre tých, ktorí nemajú radi natieranie krémom. Na pleť stačí aplikovať malé množstvo. Maximálne hydratuje a je skvelý aj pod make-up.
- Vsestranne vyuzitie. Zistila som ze zlepsuje aj presusenu kozu na rukach
Annemarie Börlind Naturepair obnovovacie pleťové fluid 50 ml
Pridané: 30. októbra 2024
(naposledy upravené 30. októbra 2024)
Zakúpený v annemarieborlind.sk
- Jemny fluid
- Rychlo sa vstrebava, skvely ma zmiesanu plet
používam ho dlhodobo aj v zime aj lete. nemám pocit mastnej pleti
- používam v kombinácii so sérom rovnakej rady, krém sa po otvorení zdal hutnejší no je ľahučký a rýchlo sa vpíja do pokožky, už badám prvé výsledky, pleť je hydratovaná a vrásky sú o poznanie jemnejšie. Určite si po spotrebovaní objednám ďalšie balenie.
Vynikajúci krém.
- Veľmi aromatický
Krém skvelý na chodidlá. Výborne hydratuje, zmäkčuje pokožku, rýchlo sa vstrebáva. Balenie dlho vydrží aj pri každodennom používaní.
- lahký, dobre roztieratelný
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »