Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové krémy
Krém sa rýchlo vstrebáva,je vhodný pod makeup,používam krátko tak uvidíme aký bude
Veľmi spokojná.....
- Slimačí slyz
- Lahká konzistencia
Výborný produkt! Korejskú kozmetiku skúšam po prvý raz no nemožem byť nadšenejšia. Velmi príjemný kremik, velmi ma baví jeho konzistencia a za mňa najvačšie plus že obsahuje slimačí sliz ktorý je výborný pre pokožku. Každoročne trpím na dehytratovanú pleť a už po prvom použití tohto krému som pocítila ako si moja pleť vydýchla. Skvelý produkt určite odporúčam, cena zodpovedá kvalite.
Super krem
Lahká akplikácia, rýchla vstrebatelnosť
- Výborný, neparfumovany krém na telo. Odporucam. Kúpila som ho aj svojej mame a ta je nadšená.
- výborne sa rozotiera, jemne voňia
Krém používam 365 dní v roku už dlhšiu dobu. Som s ním spokojná.
- Krém sa výborne nanáša na tvár. Aj napriek svojej slizkej konzistencii a výborne vstrebú do pokožky. Pokožka je jemná a velmi príjemná na dotyk.
Používam ho roky.
- Nie je mastný, ale ani o ňom neostáva suchá pokožka.
- Výborne sa nanáša make up.
- 50 faktor
- Trošku moc tekutý.
Používam na upokojenie a hydratáciu pleti. Prijemna gelovita textúra a pekna vôňa.
Krem ma zmatnujucu konzistenciu, bez špecifickej vône čo mi vyhovuje. Ideálny na denne nosenie
- Vyberala som na základe recenzií, vyzerá ako kvalitný zmatňujúci krém pri mastnej pleti.
Uriage Kératosane Cream-Gel For Calluses Localized Thickening Of The Skin zvláčňujúci gélový krém 75 ml
Po 5 dňoch používania som spokojná.
Najlepší krém na svete. Tomuto sa nič nevyrovná, moja pleť ho zbožňuje. Úžasne jemne vonia - vôňa mi pripomína detstvo, vonia trošku ako bublifuk, ale určite nie príliš silno ani umelo. Odporúčam a určite znovu kúpim.
S krrmom som velmi dpokojna. Hodi sa nacitlivu plet.
som spokojná
tento krém používa mama a je s nim spokojná
tento krém používa mama a je s nim spokojná
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »