Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové krémy
Kozie výrobky sú super
- príjemná konzistencia aj vôňa
Zatiaľ spokojnosť, produkt bol zakúpený pre dcéru, po týždni používania nezaregistrovala žiadnu zmenu, zatiaľ :) verím ale že dlhším používaním sa to zmení.
Veľmi dobrý masážny krém.
Spokojnosť s kvalitou krému, ľahko sa vstrebáva a príjemná vôňa.
Odporúčam
- Je neskutočný, od prvej chvíle som vedela, že je top
Vyskúšala som ho od kamošky a bola som z neho unesená. Hneď som si objednala svoj a strašne som sa tešila, kým mi príde. Neľutujem, odporúčam a určite skúsim aj iné produkty.
Energy Artrin krém 50 ml
Pridané: 4. augusta 2024
(naposledy upravené 4. augusta 2024)
Zakúpený v Energie přírody
Odporúčam,príjemná vôňa, pomáha pri bolestiach nôh
- Tento ľahký gélový krém používam už asi tretie leto, je veľmi ľahký a vždy upokojí moju pokožku. Vždy sa k nemu rada vraciam
kvalitný výrobok,ku ktorému sa radi vraciame
- Mastí
- Vonia
Vyrobok odporucam
Krem je prijemny aj ucinny, treba vyskusat, ale ja ho odporucam
Rada pouzivam aj ruzovu vodu, takze vyrobok ako sity na mieru, mozem len odporucit
vyrobok odporucam, kazda plet potrebuje cosi ine, tak treba ho najprv vyskusat, preto sa tazsie kremy odporucaju dalsim, mne vyhovuje
prijemna vona, dobre balenie, krem som vyskusala uz parkrat, je super, odporucam
výborný produkt, výborne sa rozotiera, vstrebáva sa rýchlo, dostatočne hydratuje, po použití mám pocit sviežej vyživenej pokožky.....
Spokojná, na dotyk mám lepšiu pokožku. Krémik používam krátko, som zvedavá na výsledok po dlhšom používaní.
- tento krém je uzasny, ľahký zatiaľ moja topka
- pleť ,je výživená, krásne pružná
- cena,kvalita,vôňa
po nanesení mi zostávajú zbytky krému na tvári,také šupčeky keď si tvár pošúcham asi nevpitý krém ..pri iných značkách sa mi to nestávalo
- Najlepši BB cream
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »